Hlavní obsah
Článek

Během léta se to na sociálních sítích hemží fotkami slavných krásek v plavkách. Nejedna modelka, herečka nebo zpěvačka se chce pochlubit, kam vyrazila na dovolenou, což se bez sexy snímků v bikinách neobejde. A nejedná se jen o dvacetileté či třicetileté ženy.

K trendu pochlubit se svými křivkami se připojují i jejich starší kolegyně, které se rozhodně nemají za co stydět. Pozdravy z dovolené tak letos zaslala třeba zpěvačka Heidi Janků (61). Ta si užívala dámskou jízdu v Chorvatsku a přidala fotku nejen své výstavní figury v jednodílných plavkách, ale i v bikinách.

U moře také chytala bronz prezidentka Kapky naděje Vendula Pizingerová (52), která na slunné Sicílii navštívila herečku Evu Holubovou (65). Také ona se nechala zvěčnit, jak si užívá na pláži. V mořských vlnách dováděla v bikinách své dcery také herečka Bára Kodetová (53).

V sexy póze na pláži se v Řecku nechala vyfotit Markéta Hrubešová (52) a koupání v Holandsku si v létě užívala operní pěvkyně Andrea Kalivodová (46). Snímkům v bikinách podlehla i spisovatelka Irena Obermannová (57), která si však léto užívala na své chalupě v severočeské Kytlici.

Která dáma se vám v plavkách líbí nejvíce?
Eva Holubová
5,8 %
Heidi Janků
23,6 %
Bára Kodetová
10,1 %
Markéta Hrubešová
13,8 %
Vendula Pizingerová
6,2 %
Irena Obermannová
3,1 %
Andrea Kalivodová
37,4 %
Celkem hlasovalo 1715 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám