Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Karlových Varů zavítal i manželský pár Bára Kodetová (53) a Pavel Šporcl. Oba tady mají určité pracovní povinnosti, ale přijeli si hlavně užít čas sami se sebou bez dětí. A vyrážejí i na večírky, na které se herečka zásobila bohatou garderobou.

"Podporuji české návrháře, proto jsem zvolila šaty od značky E.daniely a šperky Ester style, od nichž máme i snubní prstýnky. Jsou krásné a vůbec ne drahé," představila nám svůj outfit Bára. A i její manžel se pochlubil snubním prstenem, který nosí nezvykle na pravém prsteníčku. "To je kvůli houslím," vysvětlil.

Kodetová na karlovarském festivalu prezentuje nový seriál Lynč České televize. "Hraju tam velikou a krásnou roli. Konečně a po dlouhé době," pochlubila se.  "A já tady prezentoval svůj dokumentární seriál Moje houslové legendy o mých předchůdcích z české houslové školy," přidal svoji trošku do mlýna Pavel.

Reklama

Další články

Načítám