Hlavní obsah
Článek

Všem fanouškům seriálu ZOO muselo být jasné, že vzhledem k těhotenství a následnému porodu jeho protagonistky Evy Burešové (30), se musí stát ve scénáři velké změny. My jsme objevili krásku, která postavu Viki, potažmo jejího fiktivního dvojčete Alex, nahradí. A to rovnou dvakrát. Nové hrdinky seriálu ztvární Barbora a Lucie Černé.

"Na scénu přijdou její nevlastní sestry, které jsou opravdická dvojčata. Přijdeme tam já a moje ségra Lucka, které jsme dvojčata, a dvojčata tam opravdu hrajeme. Takže se nejspíš stane, že se objevíme najednou i v jedné scéně," upřesnila Super.cz Barbora Černá, která ovšem musela mluvit i za svoji sestru, protože ta na párty Primy, kde jsme se potkali, kvůli pracovním povinnostem dorazit nemohla.

V soukromém životě sestry svůj identický vzhled občas využívaly spíš v legraci, nicméně i v práci se to občas hodí. Alternovaly spolu i v divadle.

Šestadvacetiletou brunetku, která je aktuálně zadaná, už ostatně můžete znát i ze seriálu Anatomie života, kde si zahrála jednu z hlavních rolí, zdravotní sestru Emu Zárubovou. Na Primě bude, už bez sestry, k vidění také v novém seriálu Hořký svět s Jakubem Štáfkem (33).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám