Hlavní obsah
Článek

Takhle luxusní párty Česko dlouhé roky nezažilo. Trojský zámeček se proměnil v dvůr francouzských králů a zdejší park v malé Versailles. Na osobních pozvánkách měli hosté určený i dress code, jemuž museli přizpůsobit své outfity. Sama hostitelka Tamara Kotvalová (60) připomínala Marii Antoinettu.

"Dobová je tady i hudba a tanec. Snažili jsme se vytvořit atmosféru. Já si nechala šaty ušít od Liběny Rochové, její kreativita je neuvěřitelná," řekla Super.cz Tamara, která měla růžovou róbu doplněnou i fascinátorem ve stejné barvě.

Model na míru od Tatiany Kovaříkové si nechala ušít také spisovatelka Bára Nesvadbová (49). "Tánička měla také přijít, ale byla pozvaná britskou královskou rodinou na večeři, tak je v Londýně. A tohle byly původně šaty na gala, dávala si na nich mega záležet," svěřila.

Na večírek, který se konal u příležitosti 25. narozenin klenotnické firmy a musel vyjít na desítky milionů, dorazila i spousta dalších dam. Jejich modely a to, zda odpovídají dress code Versailles koktejl chic, můžete zhodnotit v naší fotogalerii a hlasovat v anketě.

Která dáma byla na párty nejkrásnější?
Tamara Kotvalová
16,7 %
Petra Buzková
2,9 %
Bára Nesvadbová
9 %
Petra Svoboda
1,6 %
Hana Vagnerová
30,4 %
Veronika Kašáková
22,4 %
Veronika Chmelířová
1,3 %
Petra Růžičková
0,9 %
Lucie Smatanová
2,9 %
Jana Doleželová
2,6 %
Vlastina Svátková
4,4 %
Kateřina Průšová
2 %
Natálie Debnárová
0,9 %
Vanda Janda
1 %
Klára Nademlýnská
1 %
Celkem hlasovalo 30142 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám