Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po téměř dvou letech mohla konečně zase uspořádat charitativní bazar a také galavečeři pro nadační fond Be Charity. Teď se Bára Nesvadbová (49) raduje z výtěžku, který měla ovšem sama problém spočítat.

"Je to úplně neuvěřitelné, protože jsme se to počítaly s Pavlou Saudkovou, která na rozdíl ode mne počítat umí. Já to nezvládám vůbec, nevím, kolik peněz mám, kolik vydělávám a prodělávám anebo cenu kočičích konzerv. Ale vydělalo se 701 tisíc," řekla Super.cz Bára, kterou jsme potkali, když se zastavila popřát jedné z donátorek fondu Lilii Khousnoutdinové (35). Na oslavě jejích narozenin od ní zároveň převzala pro Be Charity šek na dalších 121 tisíc korun.

Bára nás překvapila svým outfitem, místo klasické černé, kterou nosila roky, oblékla rudé šaty. "Říkala jsem si, že by to chtělo změnu. Nemá to žádný podtext," objasnila Bára, která nám ve videu svěřila i svoje další plány včetně nové knihy, tentokrát pohádkové, kterou vydává, a také nadačního kalendáře. Ten nafotil Jan Saudek.

Reklama

Další články

Načítám