Hlavní obsah
Článek

V rámci své činnosti pro nadační fond Be Charity, který funguje už sedmnáctým rokem, už spisovatelka Bára Nesvadbová (49) dělala leccos. Mimo jiné se vrhla i na profesi designérky, takže už navrhovala klobouk, holínky, šaty a nově i náramky. Výtěžek je určen pro šestiletou dívenku Leonku, která se narodila ve 23. týdnu a bojuje s řadou hendikepů.

"Pro spolupráci jsem byla oslovena asi tři dny poté, co vyšla moje poslední kniha Iluze, které jsem byla ještě plná. Proto se tak jmenuje i kolekce tří náramků, které dostaly jména Láska, Touha a Vášeň, ten mám nejradši," svěřila Bára, která u pánů ve svém modelu, který pro ten den zvolila, minimálně druhé dvě jmenované vzbuzovala. Zvolila totiž rudé šaty s obřím výstřihem a také s hodně vysokým rozparkem.

Pokud jde o šaty, probrali jsme i Bářin charitativní bazar, který se letos bude konat o hodně dřív. "Pořád se mluví o druhé vlně Covidu-19 a s tím je také spojený možný zákaz shromažďování. Proto jsme bazar na Žofíně přesunuli už na srpen a uděláme si to trochu jako párty," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám