Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přípravy na sobotní Ples v Rudolfinu probíhají u Barbary Nesvadbové (49) poměrně poklidně. Šaty pro spisovatelku chystá její kamarádka Taťána Kovaříková, šperky si byla vyzvednout v butiku italského klenotnictví, se kterým je propojená díky svým charitativním aktivitám a make-up jí vytvoří sedmnáctiletá dcera Bibiana. „Zatím nevím, v jakém stylu bude make-up. Nicméně jí to extrémně jde. Bude to asi tak, když ty maminky adorují své čtyřleté děti, tak já to budu říkat té své sedmnáctce,“ smála se Bára.

Nesvadbová si prý v soukromí na šperky příliš nepotrpí a sama vlastní pouze jedny hodinky tradiční české značky. Na společenské akce se ale ráda nechá ozdobit doplňky od tvůrců, kteří spolupracují s jejími nadačními projekty. „Asi bych to ani nedělala. Je to jediná možná reciprocity, kterou těm značkám mohu nabídnout. Vzhledem k tomu, že mnoho žen má rádo mé knížky, tak si vezme šperk, nebo šaty, které jsem měla na sobě. Je to takové hezké kolečko,“ vysvětluje Bára.

Před měsícem se na Plese jako Brno, který je moravskou obdobou blížící se události v Rudolfinu, i díky Báře podařilo vydražit náramky slavného šperkařství pro dobrou věc. „Ples v Brně přinesl každé neziskové organizaci půl miliónu korun, což je extrémně hodně peněz. Já mám obrovskou radost, když mají pozlátkové události druhotný filantropický podtext,“ těší se spisovatelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám