Hlavní obsah
Článek

Bronzové opálení si Bára Nesvadbová (49) opatřila jako odměnu za péči o svou zahradu. V létě se ale vydá zlatavou barvičku doladit v rámci hned několika dovolených. „Chystám klasické Chorvatsko s kamarádkami a klasický Londýn s dcerou,” prozradila plány spisovatelka.

Zajímali jsme se o to, jestli šestnáctiletá dcera Bibiana ještě s maminkou jezdí na dovolené dobrovolně a ráda.

„Asi nikdy jsme neabsolvovaly vztah matka a dcera. Vždycky jsme spíš byly kamarádky. Doufám, že se to nikdy nerozpojí a budeme kamarádky nadále,” říká Bára.

„Ležení na plážích by nás nebavilo. Hodně chodíme po výstavách a divadlech. Když se dá někde ležet, tak se spíš potápíme,” říká Bára, které bude na cestách dělat společnost i mužský doprovod. Bez chlapů by to v jejím životě totiž nešlo.

Nesvadbová v létě nepolevuje ani ve svých bohulibých aktivitách. „My se snažíme jít na skrz žánry. Máme charitu spojenou s divadlem, vařením, krásou, teď budeme mít charitu spojenou s jógou. Snažíme se, aby lidé neplatili jen pro dobrý pocit a pomohli těm, kteří to podporují, ale aby si odnesli kromě dobrého pocitu i zážitek,” říká Nesvadbová, která posledním počinem na dobročinném představení hry Laskonky vybrala sedmdesát šest tisíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám