Hlavní obsah
Článek

Topmodelku Pavlínou Němcovou (52) jsme tentokrát potkali na akci, kde byla v roli porotkyně fotbalového utkání, i když prý fotbalu vůbec nerozumí. "Naštěstí je to tady i o hodnocení, jak týmy vypadají, jaký mají vztah s publikem a za jaké cíle tady kopou," vysvětlovala Pavlína na utkání Global Goals World Cup Prague.

Pavlína je už několik let ambasadorkou udržitelných cílů Asociace společenské odpovědnosti, mezi něž patří například pomoc hladovějícím, boj za rovnoprávnost pohlaví i ras či ekologické aktivity. "Byla jsem zvolena ambasadorkou průmyslu, inovace a infrastruktury. Nevím, proč mě vybrali právě na tohle, ale asi to souvisí i s mojí aktivitou ohledně šperků," krčila rameny Pavlína, která se nám pochlubila, že vytvořila opět novou kolekci, tentokrát s perlami.

Dále se věnuje i herectví. "Film podle knihy Báry Nesvadbové (49), kde máme hrát s Jitkou Čvančarovou, (46) se trochu opožďuje, pokud jde o Ordinaci v růžové zahradě, smlouvu jsem měla na jednu sezónu, tak uvidíme, co bude dál. Ale hraju i divadlo. Společně s Miroslavem Etzlerem (59) máme představení Zrada v Divadle Na Maninách," vypočítala.

A pochlubila se i novinkou, o niž výčet svých profesí ještě zvýšila. "Začínám se věnovat nemovitostem a designu interiérů," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám