Hlavní obsah
Článek

Ti, kdo znají Barbaru Nesvadbovou (49) blíže, dobře vědí, že ani chvíli neposedí na jednom místě a stále musí něco konat. Když jsme tedy spisovatelku potkali v salonu krásy, bylo nám jasné, že tam nedorazila na několikahodinový relax, ale že smyslem její návštěvy bude nějaká charitativní činnost. „Já málo chodím na kosmetiku,” nechala se slyšet Bára, kterou představa celého dne stráveného v kosmetickém salonu děsí. „Myslím si, že mě by to zabilo. Můj workholismus není na to tak nastaven,” smála se.

Projekt přišly podpořit další známé tváře, které mají pro zkrášlování u profíků větší slabost než známá spisovatelka. „Jestli na sebe něco používám, tak je to biokosmetika. Každý se mě ptá, co používám, a je to právě tohle. Samozřejmě, že je to taky o genech, ale také o starání se o sebe. Hlavně to nenechat být,” prozradila své triky Kaira Hrachovcová (49).

Herečka neodsuzuje ani invazivnější zákroky do pleti, zároveň je však nevyhledává. „Já si o čemkoli myslím jen to nejlepší a v ničem nikoho neodsuzuju. Je to každého proces, každý do něčeho potřebuje vstoupit v určitém věku, je to vždy individuální,” říká Kaira Hrachovcová.

"Je to věc, kterou bych každému doporučila, věnovat se sama sobě. Mám toho tolik pracovně, že o sebe spíš pečuji sama,” dodala představitelka Marty Flanderkové ze seriálu Krejzovi. „Každopádně, jak je to spojené s Be Charity, tak je to ta nejlepší věc, kterou můžeme udělat,” adorovala Kaira bohulibý projekt.

Estetická klinika se rozhodla podpořit šestici dětí a jejich rodiny z databáze žadatelů Nadačního fondu Be Charity formou příspěvku na rehabilitace. Částka vybraná v tento den za ošetření i produkty putovala na charitativní účely úplně celá do poslední koruny.

Reklama

Další články

Načítám