Hlavní obsah
Článek

Svátek módy, který u nás probíhá pravidelně dvakrát do roka, si nenechala ujít ani Barbara Nesvadbová (49). „Viděla jsem přehlídku Lukáše Krnáče, který je pro mě jedním z nejvíce talentovaných mladých designérů. Mým srdcovým mužem mladé módní scény zůstává Jiří Kalfař, ale musím přiznat, že mu Lukáš začíná šlapat na paty,“ popsala spisovatelka své oblíbence.

Svůj retro zážitek prý měla na prezentaci návrhářky Božidary Richterové. „Také jsem viděla strašně zábavnou věc. Mám retro vzpomínku na dětství, kdy na mě maminka pletla. Jsem dítě komunismu, takže jsem byla vždy opletená od hlavy k patě. Ve svetrech, které Božidara prodává za desetitisíce, jsem vyrůstala a pak jsem se je snažila někde odhodit, nejlépe do odpadkového koše.“

Ovšem po zhlédnutí kolekce naživo Bára změnila názor a řekla o ní: „Bylo to pastelové, naivní, kouzelné, poetické a já asi začala mít ráda pleteninu,“ smála se a dodala: „Že bych otevřela tu krabici s nápisem K ohni a vytáhla ji do Pařížské?” žertovala na konto pražské ulice poseté butiky luxusních značek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám