Hlavní obsah
Článek

Večer nabitý emocemi, nervozitou, ale také krásou, dobrými skutky a pozitivní energií má za sebou Barbara Nesvadbová (49). Spisovatelka a filantropka opětovně uspořádala charitativní gala večeři ve prospěch jejího nadačního fondu Be Charity. „Děláme takovou bláznivou párty spojenou s dražbou,” s nadšením uvedla Bára v pražské DSC Galerii, kde se akce konala.

Večer se nesl v duchu dress code Black Tie. Původně milovnice černé a červené sáhla na radu své kamarádky a dvorní návrhářky Taťány Kovaříkové, která na akci rovněž nechyběla, po světlé róbě a oblékla pudrové šaty bez ramínek. „V té béžové se úplně necítím,” krčila rameny Bára, které jsme se ptali, jak jsou šaty pohodlné. Podle všeho převažoval efekt nad pohodlím. „Třeba si ani nesednu. To nevadí,” smála se Bára.

Pražská smetánka si večer užívala naplno, organizátorka ale pod svým širokým úsměvem skrývala obavy. „Jsem během takových večerů nervózní, zvlášť, když je organizace na našem nadačním fondu. Pochopitelně mám strach,” svěřila se se svými dojmy Bára.

Negativní pocity ale vůbec nebyly na místě. Během večera se vybrala neuvěřitelná částka 2 251 000 korun. Výtěžek aukce byl použit k zajištění zdravotnických potřeb a nástrojů pro ty, kteří jsou na takové pomoci závislí. „Naše charitativní organizace pomáhá nemocným dětem, vytváří pracovní příležitosti pro duševně postižené klienty a snaží se podporovat všechny nemocnice, které to potřebují. Po loňském obrovském úspěchu charitativní večeře Manolo Blahnik jsme skutečně šťastní, že tentokrát lámeme nové rekordy,” říká Barbara Nesvadbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám