Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O svých partnerech s médii ze zásady nemluví a raději se zpovídá prostřednictvím abstraktních příběhů ve svých knihách. V poslední době se ale Barbara Nesvadbová (49) začala opětovně pohybovat ve společnosti vedle svého bývalého partnera, o pět let mladšího podnikatele Lukáše Nováka. Při první možné příležitosti jsme se jí museli zkusit zeptat na to, jak to aktuálně je s jejím milostným životem.

„Mě baví se neustále zamilovávat. Jsem ráda v okouzlení zamilovanosti, nebo hysterii rozchodů. Mám ráda emoce a aspoň mám pak o čem psát. Takže jsme spolu zase,” přiznala se spisovatelka. Nesvadbová popřela informace konkurenčního plátku, že se s partnerem schází a rozchází posledních osm let

Se známou spisovatelkou jsme se setkali na oficiálním ukončení charitativní kampaně Pařížská dětem. U zahájení letošního ročníku jsme také nechyběli a vyzpovídali jsem zde topmodelku Hanu Soukupovou. „Do této aktivity se zapojily takřka všechny butiky v Pařížské ulici. Zorganizovala ji moje kamarádka a členka nadačního fondu Tamara Kotvalová, zapojila se ale i Lenka Vejvalková se svými butiky a české návrhářky. Dohromady jsem vybraly hrozně krásnou, ale zároveň legrační částku 555 500 korun. Kdyby se k tomu podařilo vybrat ještě 55 korun, tak by to bylo moc fajn, ale musí se odečíst asi ještě patnáct tisíc na náklady,” usmívala se Bára Nesvadbová, která se svou nadací pomáhá hendikepovaným dětem při jejich rehabilitaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám