Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Bára Nesvadbová (49) se může radovat z dalšího uměleckého počinu. Z jejího posledního díla Laskonky vznikla audiokniha. Výtěžek z jejího prodeje půjde na charitu a všichni, kdo se na ní podíleli, se vzdali nároku na honorář.

Na křtu nás Bára překvapila svojí snad ještě hubenější postavou, šaty od Taťány Kovaříkové, které oblékla, měly naštěstí šněrovačku, díky které se dala upravit jejich velikost. Žertovali jsme, že k tomu, aby byla vyhublá na kost, už jí zbývají jen dvě kila a ta má napěchovaná ve výstřihu.

"Už jsem se dlouho nevážila, nicméně je pravda, že laskonkám, se kterými se tady křtilo, moc nedám. Vůbec nemám ráda sladké, tedy kromě vánočního cukroví. Přijde mi úplně úchylné, že jeden rohlíček má asi 180 kalorií. Už asi 14 dní peču a asi budu muset to cukroví odnést někam do sklepa, abych ho těm kamarádům, kterým ho chci dát, nesnědla," smála se.

"Všichni moji kamarádi říkají, že vůbec nejím, ale to není pravda. To bych asi nebyla vůbec na světě. Ale je pravda, že Táňa Kovaříková už mi dělá na šatech provázky, aby se daly zmenšovat podle potřeby. Jen dneska je blbý, že mám na sobě korzet, který je mi velký," dodala.

Nedávno Bára nepopřela spekulaci, že je v jejím životě nový muž, možná tedy její hubnutí souvisí i s novou láskou. "To si nepamatuju, že bych něco takového řekla," červenala se pod vrstvou make-upu spisovatelka.

A aby se trochu uklidnila, probrali jsme ještě charitativní projekt, na němž spolupracuje. "Veškerý výtěžek z audioknihy jde na Be Charity, primárně na holčičku s epileptickými záchvaty. Mám ji i její maminku moc ráda, chodím za nimi na cvičení a už jsme se navzájem staly součástmi našich životů," uzavřela Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám