Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako každý rok v tomto období i letos jsou noci pro Barbaru Nesvadbovou (49) opět bezesné. Známá spisovatelka už podvanácté organizuje svůj charitativní Bazaar Charity s luxusními kousky od movitých donátorů.

I letos do sbírky svými módními kousky přispěly známé osobnosti včetně Hany Soukupové, Ester Berdychové, Jany Plodkové, Kairy Herčíkové, Terezy Maxové nebo Jitky Čvančarové. Poslední jmenovaná bude společně s Táňou Kovaříkovou a Markétou Hrubešovou na bazaru prodávat. Letos navíc bazar enormně zásobovaly manželky milionářů. Objeví se zde část šatníku Ivany Tykačové i věci Václava Dejčmara. Letošními hity této akce bude třicet párů bot od Diora, které věnovala Tamara Kotvalová, kabát s norkem Lenky Vejvalkové či kabelky Dior od Líby Šmuclerové.

Ani letos se přípravy akce neobešly bez komplikací. Jelikož bylo v místě konání akce na pražském Žofíně plno, musí spisovatelka se svým dobrovolnickým týmem začít věšet oblečení až dnes po jedenácté hodině. Na přichystání všech věcí tak bude mít rekordně krátkou dobu, jelikož se samotná akce koná už v pondělí ve čtyři hodiny odpoledne. „Je to šílené, ale my to nějak zvládneme,” s pozitivním nábojem v hlase uvedla Bára Nesvadbová.

Za uplynulých dvanáct let se díky akci vybralo již šest miliónů korun, z toho rovný milión se podařilo získat minulý rok. „Peníze se do koruny rozdělují mezi postižené, fond nemá žádné náklady, nikdo si nic neproplácí,” říká hrdě Bára Nesvadbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám