Hlavní obsah
Článek

Bez mužské lásky nedokáže Barbara Nesvadbová (49) žít dlouho. Poté, co skončil její vztah s podnikatelem Lukášem Novákem, se podle všeho po boku krásné spisovatelky objevuje další muž. To, že není sama, vyplynulo z našeho rozhovoru, který nám poskytla na křtu jejího diáře.

Během video interview jsme se jí ptali na její feministické postoje a ona uvedla: „Myslím si, že je normální být ve střední Evropě feministkou. Všechny mé přítelkyně jsou feministky, doufám, že i můj partner je feminista,” uvedla platinová blondýnka, která však ze zásady o svých partnerech nemluví.

Samotný křest Diáře Báry Nesvadbové 2018 byl také hlavně o ženách, kterým je knížka určená. „Myšlenkou bylo dát dohromady ženy, které mě inspirovaly. Asi každý na světě by měl znát pár jejich myšlenek, nebo věk, které patří do dějin emancipace. Až návrat k nim a sebevzdělání mě samotné mě přivedlo k tomu to dotvořit,” popisuje motivaci vzniku diáře a jedním dechem dodává: „Vzalo mi to pár nocí to dotvořit. Propojili jsme to několika mými texty a otázkami. Jako novinářka totiž hrozně ráda kladu otázky a získávám na ně odpovědi.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám