Hlavní obsah
Článek

Po delší pauze jsme měli šanci setkat se s Jitkou Čvančarovou (46). Na křtu Diáře Báry Nesvadbové (49) pro rok 2018 to herečce velmi slušelo.

Jitka tentokrát zbytečně neexperimentovala s módními prvky, a naopak se správně držela hesla, že v jednoduchosti je krása. Navíc pochopila, že její postavě velmi opticky svědčí, když ukáže nohy. K minišatům áčkového střihu s nabíranými rukávy zvolila kabelku v minimalistickém duchu. Úlohu šperku suplovaly páskové střevíce.

V diáři, který je určený převážně ženám, najdou fanoušci Báry Nesvadbové nejen kalendář, ale i hodně prostoru na poznámky a zápisy, jsou tam fejetony, citáty i otázky pro manžela, milence či syna.

Na otázku, co by si chtěla Jitka Čvančarová vyzkoušet, pokud by byla jeden den klukem, herečka zareagovala velice rychle a pohotově. „Pokud bych byla jeden den mužem, asi bych řešila ranní erekci. Asi se to sem nehodí, ale to je první, co mě napadlo,“ smála se Jitka Čvančarová a už vážně dodala, že diář kamarádky Báry se bude určitě líbit.

Kromě Čvančarové vyslali diář do světa i Pavla Saudková, Pavlína Němcová, výtvarník Martin Krajc a samozřejmě samotná autorka Bára Nesvadbová.

Reklama

Další články

Načítám