Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme spisovatelku Báru Nesvadbovou (49) viděli moderovat přehlídku její kamarádky, módní návrhářky Taťány Kovaříkové, byli jsme v šoku z jejího účesu. Vypadalo to, že si nechala ostříhat svoji dlouhou platinovou hřívu.

"To sice ne, ale pravda je, že se mi ty vlasy postupem času zkracují a zkracují, protože, jak si je nechávám odbarvovat na skoro bílo, tak to ta kvalita vlasů nedává," připustila Bára, které kadeřníci jen vyrobili umný drdol, který jako krátký účes působil.

Sexy model, v němž módní show uváděla, byl samozřejmě od Táni. "Tenhle model byl dělaný na křest jedné z mých knížek. Původně ty šaty byly dlouhé, a aby se daly normálně nosit, tak je Táňa ustřihla. Táňa na mě věci stříhá často. Takhle jsme spolu letěly třeba na filmový festival do Cannes, na který mi udělala překrásné dlouhé bílé šaty á la Marylin, pak ale usoudila, že dlouhá róba je moc, tak si půjčila na recepci manikúrní nůžtičky a udělala z nich krátkou mini," vyprávěla nám.

Teď Báru čeká tour se čtením z její poslední knihy Laskonky, kterou bude předčítat Kaira Hrachovcová. "Také se bude načítat audiokniha, zřejmě s Janou Strykovou, na to se moc těším. A také připravuju diář, je to takový ryze feministický projekt, kde jsou data, kdy byla jaká volební práva, která žena letěla do kosmu, narození významných spisovatelek anebo lékařek," vypočítala své aktivity Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám