Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z krásek, které předváděly luxusní prádlo, byla výjimečně i manželka tenisty Tomáše Berdycha Ester. Ubezpečila nás ovšem, že luxusní postavičku, kterou ukázala i v částečně průsvitných kalhotkách, rozhodně nemá zadarmo.

"Postavu si udržuji už odmala. Hrála jsem závodně tenis a dělala atletiku. Sport mám ráda a taky je to součást mé denní rutiny a samozřejmě napomáhá fit postavě. Nemám žádný striktní jídelníček, ale samozřejmě si jídlo hlídám tak, jako skoro každá žena, které záleží na tom, jak vypadá. Nejde o žádné diety, ale zdravý životní styl," vysvětlila a pak upřesnila, kterým potravinám dává přednost, a jakým se naopak vyhýbá.

"Snažím se jíst hlavně hodně zeleniny, luštěnin, ryb, masa, ořechů a taky jsem do svého cvičení přidala hodně proteinu," svěřila Ester Berdych Sátorová. "Plavky a spodní prádlo předvádím ráda, je to přece má práce. Prádlo, plavky a modelky byly krásné, takže přehlídka se moc vyvedla. Jsem ráda, že jsem mohla udělat přehlídku pro dobrou věc a ještě když je v rodné zemi," dodala, protože výtěžek z přehlídky byl věnován Bazaar Charity spisovatelky Báry Nesvadbové (49).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám