Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milujete módu a rády byste nakupovaly v prominentních nákupních ulicích v Praze, ale váš příjem tomu bohužel úplně neodpovídá? Nic není ztraceno. Nyní máte možnost pořídit si doslova za pár korun ty nejluxusnější kousky ze světových módních domů a ještě přitom pomoct dobré věci.

Barbara Nesvadbová (49) i letos pořádá charitativní bazar, kde dávají část svého šatníku a botníku k dispozici dámy jako Tereza Maxová, Pavlína Němcová, Liběna Rochová, Beata Rajská, Ivana Mentlová, Gábina Partyšová či královny Pařížské Tamara Kotvalová a Lenka Vejvalková.

Organizátorka akce Bára Nesvadbová jde příkladem a zásobuje bazar svými věcmi opravdu ve velkém. „Moje dcera Bibiana si z mé šatny dělá studovnu, tak odevzdávám letos polovinu svého botníku,” směje se šéfredaktorka módního magazínu Harper's Bazaar. „Mám obrovskou radost, že máme letos v bazaru vůbec největší množství věcí,” raduje se Barbara Nesvadbová, která garantuje, že veškeré utržené peníze poputují přímo potřebným postiženým lidem. „Vše jde konkrétním dětem, nikoli organizacím. Minulý rok jsme získali za dvě hodiny 760 tisíc korun. Vše šlo na rehabilitaci postižených dětí,” říká známá spisovatelka.

Kromě toho, že si toto úterý nově v paláci Žofín budete moct pořídit něco hezkého, tak můžete na vlastní oči vidět známé tváře jako Jitku Čvančarovou, Kateřinu Kairu Hrachovcovou, Pavlínu Saudkovou či Pavlínu Němcovou v rolích prodavaček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám