Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se spisovatelkou Bárou Nesvadbovou (49) se na akcích spojených s módou potkáváme relativně často. Sama pořádá charitativní bazar, kam jí známé osobnosti nosí svoje kousky, aby se prodaly ve prospěch domova pro postižené, navštěvuje profesně i hodně módních přehlídek. Teď se ale představuje jako návrhářka.

"Takhle bych to nevyjádřila, nechci fušovat návrhářům do řemesla, vždycky zůstanu na druhé straně. Ale protože mi byla poskytnuta možnost vytvořit vlastní kolekci, která má charitativní podtext, ve spolupráci s Markétou Kopeckou, která na tom odvedla největší kus práce a rozkreslila moje nápady, tak se teď realizuje. Anna Kovačič, fotografka a moje dlouholetá kamarádka, právě fotí kampaň," upřesnila Bára. "Doufám, že se to bude lidem líbit, protože stokoruna z každého koupeného kusu půjde na zaměstnávání mentálně hendikepovaných," dodala.

Kousek z vlastní kolekce, a pořádně sexy, měla na sobě nejen modelka, ale i Bára. "Celá ta kolekce je černá, uvědomila jsem si to, až když jsem dnes přišla do ateliéru, a zjistila, že tady nemáme ani jedinou bílou blůzu. Ale pod to sáčko si asi na rozdíl od modelky budu brát tílko a nebudu odhalovat bříško, leda bych začala ještě mnohem intenzivněji cvičit pilates," smála se Bára.

Součástí kolekce budou i zajímavé doplňky. "Bude tam kožený obojek a protichřipková rouška. Ta se bude hodit na zimní měsíce. Ale fantazii, na co to použít, se meze nekladou," uzavřela Nesvadbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám