Hlavní obsah
Článek

Představování nových módních kolekcí bývá většinou dámská jízda, a jinak tomu nebylo ani tentokrát. Mezi jarní trendy v obuvi se ale připletl i pes a mimino. Tedy obé ženského pohlaví. Manželka Filipa Renče (58) Marie Kružíková nechala do světa módy nahlédnout rok a tři měsíce starou dceru Sofii, Nikol Kouklová Heřmánková zase sedmiměsíční fenku australského ovčáka Amy.

Ve chvíli, kdy se tahle čtveřice v prodejně v obchodním centru na Chodově objevila, už přehlídka bot nebyla jediné, na co pozvané dámy upíraly zrak. Okouzlila je roztomilá holčička, která je celý tatínek, a stejně rozkošná fenka. Když se pejsek sápal po vystaveném občerstvení, většina dělala, že nevidí, jak oblízl pár mrkvových dortíků.

"Udělaly jsme si takovou dámskou jízdu. Nikol mě vyzvedla a máme ještě další program. Sofinka je úžasně hodné dítě, tak nemám strach, že by tady vyrušovala," řekla nám Maruška a měla pravdu. Sofie ani jednou nenatahovala k pláči a bez problémů byl kromě zmíněného incidentu s dortíky i pejsek. "Ona naštěstí boty neožužlává, jako by věděla, že pro ně mám slabost," doplnila Nikol. Boty si ovšem kvůli lidské i psí slečně nestihla vybrat Eva Decastelo (45), která se místo zkoušení s oběma mazlila.

Mezi hosty se objevila i Bára Kotalíková. Možná si ji budete pamatovat ještě pod dívčím jménem Zapletalová, když byla ve finále Miss ČR. S její matkou žil před Bárou Munzarovou (52) herec Martin Trnavský (54), který ji od dětství vychovával. Nyní je vdaná za hokejistu Aleše Kotalíka a je úspěšnou blogerkou.

Reklama

Další články

Načítám