Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Iveta Lutovská (40) se již zítra stane vdanou paní. Na zámku v Pardubicích řekne své "ano" příteli Jaroslavu Vítovi. Jak je u nastávajících nevěst zvykem, ani Iveta nevynechala bujarou rozlučku se svobodou.

S kamarádkami to pořádně rozjela v klubu Solidní nejistota. Dress code byl jasně předepsaný. Až na nevěstu Lutovskou měly přijít všechny dámy v bílém. Mezi hosty rozlučky nechyběly modelky Bára Kolářová (39), Anna Ada Lipoldová, česká vicemiss Tereza Budková nebo přítelkyně Jiřího Hudlera Hana Chymčáková.

Nejvíce to Iveta rozjela po boku své svatební svědkyně, modelky Kateřiny Malé. Nechybělo show s kouzelníkem a dámy tančily do časných ranních hodin. "Bylo to úžasné. S holkama jsme si to moc užily. Jen ten bolehlav druhý den bych klidně vynechala," prozradila se smíchem krásná Lutovská, která na mejdanu dostala závoj i podvazek, který dámám hned předvedla.

Svatba se koná na zámku v Pardubicích v pátek jednu hodinu po poledni. Iveta si oblékne šaty od návrhářky Terezy Sabáčkové. Svatební hostina pro sto hostů se bude konat v golfovém resortu na Kunětické hoře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám