Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvě životní změny má za sebou herečka Bára Jánová (34). Pořídila si pejska a také nového přítele. Zatímco o štěněti hovoří s vervou, o novém partnerovi, herci Ladislavovi Ondřejovi (32), stále spíše mlží, i když přiznává, že se spolu stýkají.

"Léto si užívám zatím hodně pracovně, hodně vychovávám psa, takže je to takové z minuty na minutu, ale jsem spokojená. Láďa mi s ním hodně pomáhá. Jsme na to dva, takže je to nějaké rozprostření času. Když já nemůžu, může on, když mu napíšu, jestli se o něj postará. Od toho jsou kamarádi," řekla nám Bára s tím, že o jejich vztahu mluví stále jako o přátelství.

Momentálně Bára dotáčí Slunečnou. "Tam je to teď hodně hektické. Také řešíme divadelní přípravy na podzim. A mám i svůj projekt se sázením stromů, protože se sází na podzim, tak toho teď bude hodně. A snažíme se vybrat i peníze na revitalizaci přírody na Moravě po tornádu. Na podporu lidí se vybírá, což je fajn, ale na tohle se pozapomnělo," vypočítala své aktivity herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám