Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také herečka Bára Jánová (34) se už nemůže dočkat konce restrikcí kvůli panující pandemii. "Snáším to těžko, asi jako všichni. Už to trvá tak dlouho, že i nejsilnější lidi mají problém. My naštěstí aspoň točíme Slunečnou, takže chodím do práce a to je vzpruha a rozptýlení," míní.

"Mám i jiné aktivity, které se dají řešit online. Vytvářím kolekci mikin a triček, což se dá dělat vlastně z domu, takže nepociťuju rozdíl, že by mi něco ubylo. Akorát se to musí řešit z domova, takže je trochu depresivní, když jste pořád v jednom prostředí," vysvětlila.

Pokračuje i ve svém projektu sázení stromů. Zrovna teď o víkendu s přáteli a seriálovými kolegy zahájila výsadbu Aleje svobody. "A pokud se to uvolní, měla bych po Novém roce nastupovat do představení Benátky pod sněhem, kde budu hrát třeba s Mírou Noskem. Na to se moc těším," řekla Super.cz.

Bára Jánová

S Bárou jsme se naposledy viděli, když se nechala ostříhat na mikádo a šmiknout si dala i ofinu. Tak trochu jsme tušili, že jí radost z nového účesu dlouho nevydrží, protože ofina bývá vždy problém.

"Vlasy se mi hodně kroutí, takže šla celá ofina do strany. Asi u toho nezůstanu a nechám ji dorůst. Délka na mikádo mi teď docela vyhovuje, ale přemýšlím, že si je na jaro nechám prodloužit, protože mi ty dlouhé vlasy, které jsem měla naposledy v Ordinaci v růžové zahradě, chybí," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám