Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvakrát týdně teď můžeme herce Romana Tomeše (36) vídat v seriálu Slunečná, kde se jeho dějová linka pohybuje hlavně v rámci statku, na němž hospodaří sestry Popelkovy v podání Evy Burešové (30) a Báry Jánové (34). Kvůli seriálu také nesmí měnit image. U něj jde hlavně o vousy.

Ty teď shodil a vypadá o pár let mladší než právě v seriálu. "Teď jsem se oholil kvůli Pomádě. I moji divadelní kolegové říkají, že jsem omládl. Během natáčení Slunečné si samozřejmě s vousy nemůžu dělat, co chci. Každý cyklus musím mít tu samou image. Zrovna jsem o sobě četl anotaci, že tam hraju urostlého, ale trochu přihlouplejšího člověka. Na to bych přece jen měl vypadat o trošku starší a ty vousy mi k tomu pomáhají. I sám si s vousy připadám mužnější a že mám větší charisma," míní Tomeš.

Kromě natáčení Roman nezanedbává ani divadlo. Povídali jsme si s ním po představení muzikálu Krysař v divadle Kalich, kde hraje rybáře Štěpána. Má tam mj. i náročné choreografie, což není zrovna jeho silná parketa. "O mně je známo, že jsem na konzervatoři tanec hodně flinkal. V divadle jsem se ho pak musel hodně doučovat, ale po letech už jsem něco málo pochytil a choreografky už mě nelynčují," smál se.

"Pořád mám ale nějaké problémy s koleny, nečekal jsem, jak po třicítce začne tělo pomalu chátrat. Je to způsobené i tím, jak mám ty děti, málo spím a hodně pracuju. Snad mě už brzy nenahradí mladší generace a já neskončím na ulici jako chudý žebrající herec," uzavřel s nadsázkou.

Reklama

Další články

Načítám