Hlavní obsah
Článek

Po dlouhé době se ve společnosti objevila zpěvačka Bára Basiková (61) se svým synem. Theodora nechtěla do médií ukazovat, ale nenechali si spolu ujít premiéru muzikálu Legenda jménem Holmes. Z Theodora už je školák a jak je vidět, má svoji vlastní hlavu, co se týče módy. Klučina přišel ostříhaný na oblíbený fotbalistický účes s culíčkem.

Překvapila i Marie Rottrová (82), která dorazila v doprovodu svého manžela Milana Říhy. Ta pro změnu svým outfitem, protože měla ze všech dam nejvýraznější dekolt. Na svůj věk ale vypadá skvěle, tak to nikoho nepohoršovalo. Nejprůhlednější róbu večera předvedla partnerka herce Martina Písaříka (44) Michaela, která má po dvou dětech parádní figuru.

Obecně byly modely, které známé tváře na slavnostní premiéru zvolily, každý pes jiná ves. Dress code nebyl například na rozdíl od premiéry Fantoma opery, kde se měl striktně dodržet black tie, tak náročný. Na pozvánce zaznělo zadání "formal". Posuďte sami, jak si s tím návštěvníci Hudebního divadla v Karlíně poradili, v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám