Hlavní obsah
Článek

Jen těžko bychom hledali někoho, kdo by neznal nebo si občas nezazpíval megahit Michala Davida (63) Teď královnou jsem já. Tuto píseň zpívaly jako muzikálové Kleopatry Bára Basiková (61), Ilona Csáková (53), Monika Absolonová (47) a Radka Fišarová (46) již před šestnácti lety.

V současné době se jako Kleopatry nejen v pražském Divadle Broadway, kde je muzikál stále na repertoáru, ale i v brněnském Bobycentru střídají Kamila Nývltová (34) a Alžbeta Bartošová, která se rozpovídala ohledně oblékání sexy kostýmů.

„Kostýmy, které oblékám jako Kleopatra, jsou opravdu hodně průsvitné a některé části těla dost odhalují. V některých případech švadleny opravdu šetřily látkou. Ale jsou moc příjemné a hezky se mi v nich hraje,“ svěřila Alžbeta, jejíž dokonalá postava totiž v průsvitných kostýmech krásně vynikne.

I když se našly Kleopatry, které mívaly vnadnější dekolty, sama o zvětšení ňader neuvažuje. „Osobně jsem na žádné plastické operaci nebyla a nemám ji ani v plánu, ale vůbec je neodsuzuji. Já naštěstí se ještě nemusím trápit v posilovně, stačí mi pravidelně a zdravě jíst, a díky své práci mám i dostatek pohybu,“ dodala Betka.

Reklama

Další články

Načítám