Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) myslela ještě před Vánoci na potřebné. Uspořádala charitativní bazar, který byl určen na charitu. "Vybrali jsme kolem třiceti tisíc, protože věci prodáváme za symbolickou částku. Takže to byla skutečně koruna ke koruně. A výtěžek šel na Základní školu Gutha Jarkovského, která se zaměřuje na děti s autistickými spektry. Jsme rádi, že jsme udělali dobrý skutek," svěřila Bára.

Sama už se Vánoc nemohla dočkat. "Byt jsme měli vyzdobený už od adventu. Vždycky chodíme do kostela na koncerty, díváme se na jesličky. S Tedíkem vyrábíme i nějaké ozdobičky na stromek, zpíváme koledy a na Štědrý den pouštíme skořápky po vodě," vyprávěla nám zpěvačka.

Zpěvačka měla i řadu předvánočních koncertů po Čechách a Moravě. Pokud jde o dárky, Bářin syn Theodor ještě nechodí do školy, takže je jasné, že je nosí Ježíšek. "Pokud jde o mě, tak bych si přála hlavně to, abychom se měli tak dobře, jak se máme, abychom se měli rádi. To mi úplně stačí," uzavřela Basiková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám