Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) se stala kmotrou nových kousků dívčí kapely Basix. Holky se nepojmenovaly podle ní, ale na křtu o tom žertovala. No, komu by nebylo příjemné, kdyby se po něm nazvala kapela?

"Ono to slovo basic je docela frekventované, a že se jmenuju Basiková a přezdívali mi Basic, to je docela náhoda. Myslím, že je jedno, jak se holky jmenují, hlavní je, že to jsou skvělé zpěvačky. Když budou chtít, tak s nimi moc ráda něco nazpívám. Dovedu si představit, že si na koncertě dáme nějaké blues. I když mají modernější repertoár, tak skvěle zpívají jak jazz, tak právě blues," řekla nám.

Akci organizoval Bářin manžel Petr Polák a média v poslední době spekulovala o problémech v jejich vztahu. Tak trochu to potvrzovalo to, že se na akci těsně minuli. "My jsme si předali Theodora. Já byla s Tedíkem do té doby, než to začalo, teď s ním šel domů on a já jsem tady," vysvětlovala Bára.

A jak to tedy ve vztahu mají? "Já nevím, proč to někdo řeší a co je na tom tak zajímavého. Já dělala rozhovor, ptali se mne na moje předešlá manželství, která skončila rozvodem. Říkala jsem, že platí obecné pravidlo, že když už si lidi nerozumějí, tak by si měli dát šanci na nový život. Moderátorka se ptala, zda si to dovedu představit i ve svém třetím manželství, a já řekla, že ano. Protože když jsou lidi inteligentní a mají k sobě úctu a jednoho dne zjistí, že už si nerozumějí, tak je lepší se v klidu rozejít a zůstat kamarády," řekla Super.cz Basiková.

Nás tedy zajímalo, zda se tedy s Petrem momentálně kamarádí, anebo spolu žijí. "Myslím, že spolu soužijeme, kamarádíme se a respektujeme se a máme se rádi," odpověděla Bára. A je tedy šance, že je uvidíme ještě někdy vedle sebe? "Když nám Theodora někdo pohlídá, tak myslím, že jo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám