Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) má o 15 let mladšího partnera Petra Poláka a jako pár spolu tráví již devátý rok. V poslední době se spolu neobjevují na veřejnosti, tak vyvstaly pochybnosti o tom, jak to pár vlastně spolu má.

Na otázku jaké je manželství s tak velkým věkovým rozdílem v praxi zpěvačka sdělila. „S Petrem jsme nikdy nenarazili na nic, co by bylo problémem tohoto věkového rozdílu mezi námi,“ řekla zpěvačka pro primácký Top Star magazín.

Zpěvačka má za sebou již dvě nepovedená manželství, která skončila rozvodem. Dokázala by si představit, že by mohl i současný, podle Báry i nejcitlivější a důležitý, vztah s otcem syna Theodora skončit rozchodem?

„Když nastane konec vztahu, tak je samozřejmě ideální, když si to ti partneři řeknou v klidu. Každý vztah je limitovaný, když to prostě nelze, tak si mají dva lidi říct ahoj a pojďme to rozpustit. Já jsem to zažila již dvakrát. Když to oba cítí, že to nemá význam, tak si fakt nemyslím, že je dobré to udržovat dál a hlavně ne kvůli dětem, jak si spousta lidí myslí, to je ta největší hloupost,“ dodala zpěvačka.

A jaký má zpěvačka pohled na to, že by i současný třetí svazek mohl skončit? „Nastat to samozřejmě může. Také si myslím, že Petr je zrovna můj nejlepší partner a nejlepší chlap, kterého jsem kdy měla, a naše společné dílo je Theodor, který je moje slunce a obrovské štěstí,“ řekla v rozhovoru s Kateřinou Kristelovou (44), která jej točila pro pondělní Top Star magazín a kladla jí i další choulostivé otázky na téma, zda rozvod opravdu hrozí.

Reklama

Další články

Načítám