Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konec roku má řada lidí spojený s dáváním novoročních předsevzetí, které mají jedno velké společné téma - hubnutí. Ne každý se ale do boje s kily navíc pustí až po období vánočního obžerství. I letos se našly celebrity, v tomto případně dámy, které se už během roku zapojily do zeštíhlovací procedury a viditelně prokoukly.

Zhubla například herečka Eva Holubová, která v šestapadesáti letech zapracovala na své vizáži a omládla o několik let. Není divu, že se na sociální síti bez obav chlubila fotkami v plavkách a neváhala ve svém věku vyzkoušet i přehlídkové molo.

Věčnou bojovnicí s váhou byla dlouhá léta zpěvačka Bára Basiková (61). Té se letos podařilo shodit neuvěřitelných dvacet kilo, které už nikdy nechce nabrat zpátky, což se jí už několikrát stalo. Teď se však neustále hlídá a důsledně dbá na jídelníček, takže je pořád štíhlá jako proutek.

Herečka Kateřina Kornová (48) se nadbytečných kil zbavila už loni, ale ani roku 2015 neponechala nic náhodě a neustále dbala na to, aby zase neztloustla. Celkem má dole třicet kilo a váhu se snaží udržet.

Za povšimnutí stojí i úbytek tukových polštářů u Moniky Štikové a Kateřiny Cajthamlové (61). Druhá jmenovaná si zformovala postavu díky tvrdé dřině ve StarDance.

Jako boubelka už nevypadá ani dříve oplácaná hvězda Ulice Patricie Solaříková (35). A může za to nejen změna jídelníčku, ale i běhání, kterému herečka propadla. Devět kilo dole má i zpěvačka z legendárního dua Eva a Vašek. Dnes si říká Eva Adams (45) a je z ní okouzlující dáma, která zázračně omládla. Hřmotnou postavu už naštěstí nemá ani hvězdička ze SuperStar Leona Šenková (23).

Reklama

Další články

Načítám