Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S titulní postavou legendárního muzikálu Jesus Christ Superstar máme na českých divadelních jevištích neodmyslitelně spjatého zpěváka Kamila Střihavku (59) s jeho dlouhou hřívou plavých, tedy teď už trochu prošedivělých, vlasů.

Kamil ale není z ocele, a tak jej, snad poprvé za jeho ježíšovskou kariéru, museli v Hudebním divadle v Karlíně, kde se teď muzikál uvádí, kvůli viróze nahradit kolegou. A Vašek Noid Bárta (43) si tím splnil svůj dětský sen, ostatně stejně jako představitelka Máří Magdalény Eva Burešová, která si s ním zahrála místo Báry Basikové (61).

A že nejde Kamilovi zrovna do podoby? Prý to nevadí. „Nemyslím si, že by lidé teď chodili na Ježíše a srovnávali mě s Kamilem. Kamil je jen jeden, jeho Ježíš je nenahraditelný, a já funguju coby záskok,“ upřesnil Noid. „Nikdo neví, jestli byl Ježíš blonďák nebo brunet, jestli měl dlouhé vlasy nebo krátké. A třeba měl i kérky,“ smál se.

"Já si myslím, že Vašek tu představu Ježíše splňuje na výbornou. To je přece jasné, že Ježíš nemohl být blonďák, Ježíš zkrátka musel být tmavší typ, už jen z pohledu toho, kde se náš příběh vlastně odehrává," myslí si Burešová.

Reklama

Další články

Načítám