Hlavní obsah
Článek

Izraelská kráska Bar Refaeli (38) se proslavila nejen svými úspěchy v modelingu, ale i vztahem s hercem Leonardem DiCapriem.

Nyní slaví 37. narozeniny a stále oslňuje svými půvaby. Coby modelka o sobě dává vědět především svými fotkami v plavkách, kterými zdobí prestižní magazíny a je tváří řady reklamních kampaní. Ty nejznámější snímky nafotila pro plavkové vydání magazínu Sports Illustrated či módní časopis Elle. Před objektivem fotoaparátu ale stála už jako miminko a později pak jako dospívající slečna.

Její půvaby oslnily i zmíněného Leonarda DiCapria, s nímž modelka randila šest let. Chodila také s hvězdou Pobřežní hlídky Davidem Charvetem. Momentálně je ale už sedm let vdaná za izraelského podnikatele Adiho Ezru, s nímž má syna Davida (2) a dcery Liv (5) a Elle (4).

Poklidný život modelce před lety narušilo odsouzení za daňové úniky, kterých se prý dopustila společně s matkou. Nakonec vyvázla s trestem 9 měsíců veřejně prospěšných prací a mohla si pořádně oddechnout, že nedopadla mnohem hůř. Teď už si na danění svých velkých výdělků dává sakra velký pozor. Žhavé sexy fotky Bar Refaeli si připomeňte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám