Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Liv Tyler (46) či Alanis Morissette už své rodiny rozšířily, ale spousta dalších slavných žen stále netrpělivě očekává termín porodu. Podívejte se na nejzakulacenější celebrity, pro něž bude rok 2016 ve znamení významné životní události.

Pro založení rodiny se rozhodly rovnou tři modelky, a to ne jen tak ledajaké. Candice Swanepoel (35), Behati Prinsloo (34) i Bar Refaeli (38) nechaly v minulosti na svých křivkách vyniknout prádélko značky Victoria´s Secret. Teď už ovšem na sociálních sítích sdílejí bříška, podle jejichž objemu se zdá, že miminka přijdou na svět každou chvíli. Ve všech třech případech jde o prvorodičky.

Herečka Megan Fox (37) nejspíš těhotenství pojala jako prostředek k řešení manželské krize. S Brianem Austinem Greenem alias Davidem z Beverly Hills 90210 se loni chtěli rozvádět, ale později překvapili nečekanou změnou plánu. K jejich dvěma synům tak brzy přibude další sourozenec.

Brunetka známá z filmů Transformers či Želvy Ninja nebude jedinou herečkou, již budou Hollywoodští producenti v nejbližších měsících postrádat. Kariéru se kvůli mateřství chystají přerušit i Blake Lively (36), Mila Kunis (40) a Olivia Wilde.

Která nástávající maminka je nejkrásnější?
Candice Swanepoel
11,7 %
Bar Refaeli
23,2 %
Behati Prinsloo
2,1 %
Megan Fox
3,9 %
Blake Lively
46,5 %
Mila Kunis
5,9 %
Olivia Wilde
6,7 %
Celkem hlasovalo 24354 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám