Hlavní obsah
Článek

I když už jsou dávno svoji a zanedlouho se stanou i rodiči, fotografií izraelského obchodníka Adiho Ezry je jako šafránu. Vy se ovšem nyní díky novým snímkům z jejich pobytu v Řecku můžete podívat, jak vypadá muž, jenž nahradil po boku překrásné topmodelky Bar Refaeli (38) Leonarda DiCapria (49).

Pracovně vytížený páreček vyrazil tento týden možná na poslední společnou dovolenou před narozením jejich prvního potomka. Kromě pláží se ale vydali i na výlet do Athén, aby poznali také historické krásy země. O Bar se rozhodně nedá říct, že by měla u mužů vyhraněný typ. Mužný Adi se díky strništi a holé hlavě podobá spíš než DiCapriovi svým kolegům Willisovi či Stathamovi.

Refaeli se netají tím, že jejím snem je velká židovská rodina, což by se jí s Leonardem splnilo těžko. S ním se totiž po šesti letech vztahu nedočkala ani žádosti o ruku. To s Adim se vyznačují skutečně perfektním načasováním bez zbytečného otálení. Loni v březnu se zasnoubili, v srpnu vzali a už v prosinci oznámili, že je na cestě děťátko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám