Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po boku Leonarda DiCapria (49) se v minulosti vystřídaly výrazně mladší modelky jako Gisele Bündchen (34), Bar Refaeli (38) či Toni Garrn (22). Nyní byl ovšem na festivalu v Cannes přistižen s herečkou, která je dokonce o rok starší než on.

Herec se čtyřmi neproměněnými oscarovými nominacemi se na Azurovém pobřeží pravidelně prezentuje jako filmová hvězda, filantrop podporující charitativní organizace i playboy, který si na jachtě užívá zdejší sluneční paprsky.

Leonardo už sice dávno není sladkým mladíčkem z Titaniku, ale ženy po něm prahnou stejně jako před 18 lety, kdy se objevil ve druhém divácky nejúspěšnějším filmu všech dob (v roce 2010 jej předběhl Avatar). Nedávno se spekulovalo o tom, že to dal Leonardo dohromady s Rihannou, ale v Cannes mu společnost dělala Juliette Lewis, již poznal při natáčení filmu Co že Gilberta Grapea, který do kin dorazil už v roce 1993.

Oba herci, kteří se zde objevili společně s Johnnym Deppem, od těch časů urazili pořádný kus cesty, a nyní se jejich cesty opět prolnuly. Leonardo i Juliette jsou momentálně bez oficiálních protějšků a nic nebrání tomu, aby jejich přátelství přerostlo v lásku. Lewis je sice starší než DiCapriovy dřívější milenky, ale v bikinách jim může svou vypracovanou postavou směle konkurovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám