Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když se před 17 lety Leonardo DiCaprio (49) objevil jako naivní mladíček v Titanicu, o fanynky neměl rozhodně nouzi. Málokdo ovšem tehdy tušil, že v jeho náruči skončí ty nejžádanější modelky, jejichž sexy tělíčka zdobí katalogy nejprestižnějších značek.

Hollywoodský idol Leonardo DiCaprio dnes slaví čtyřicátiny a patří mezi nejpopulárnější herce, přestože jeho atraktivita v poslední době značně uvadla. Hvězda filmů Letec, Velký Gatsby či Vlk z Wall Street výrazně přibrala a její tvář halí plnovous. Přesto nemá o milenky nouzi.

Pokud by se úspěšnost držitele čtyř neproměněných oscarových nominací měřila podle jeho partnerek, neměl by na celém světě konkurenci. Snad žádné jiné jméno není u modelek tolik žádoucí jako jeho, a statutem „bývalka Leonarda DiCapria“ se může pochlubit Gisele Bündchen (43), Bar Refaeli (38) i Miranda Kerr (40).

Pokud by měl Leonardo opravdu poměr se všemi ženami, které s ním byly spojovány, nejspíš by neměl čas natočit ani jeden film. K jeho údajným milenkám totiž kromě módních veteránek Kate Moss (50) a Naomi Campbell (53) totiž patří i Eva Herzigová (51).

Prozatím posledním úlovkem do hvězdného harému Leonarda DiCapria, který si můžete prohlédnout v galerii, je modelka Toni Garnn.

Která milenka Leonarda DiCapria je nejkrásnější?
Gisele Bündchen
11 %
Bar Refaeli
43,2 %
Miranda Kerr
6,6 %
Toni Garrn
11,8 %
Kat Torres
15,3 %
Erin Heatherton
5,4 %
Katie Cleary
6,7 %
Celkem hlasovalo 21754 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám