Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Avril Lavigne (39) randí s rapperem Mod Sunem (33). Hvězdný pár vztah rozhodně neskrývá, už několikrát je vyfotili v objetí na veřejnosti. O románku se spekulovalo několik týdnů, od té doby, co spolupracovali na písni Flames pro rapperovo nové album.

Mod Sun, vlastním jménem Derek Ryan Smith, si také nechal zpěvaččino jméno vytetovat na krk. Právě to vyvolalo spekulace.

Podle všeho je seznámil rapper Machine Gun Kelly, aktuální partner Megan Fox, Smith pak požádal Lavigne o spolupráci.

„Spojila nás muzika, Avril je velkou milovnicí hudby a má neustále přehled, co se děje. K mojí muzice se dostala přes Machine Gun Kellyho a zaujala ji,“ sdělil rapper britskému deníku Metro.

Avril byla v loňském roce spojována s rockerem Petem Jonasem. Před ním randila rok s miliardářem Phillipem Sarofim, rozešli se však v roce 2019.

Mod Sun má ještě o něco zajímavější milostnou historii. Těsně před Avril se objevoval se zpěvačkou Demi Lovato. Nejvíc propíraný byl však jeho vztah s herečkou Bellou Thorne (26), která randila s ním a youtuberkou Tanou Mongeau zároveň. Na jaře 2019 přišel bouřlivý rozchod. Hudebník měl na herečku dokonce zavolat policii a nadávkami na sociální síti rozhodně nešetřili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám