Hlavní obsah
Článek

Když francouzští manželé Mathurin Roy a Marguerite Bireová pluli v první polovině 17. století přes Atlantik do Nového světa, určitě netušili, jakou kariéru zde udělají někteří z jejich potomků.

Mathurin, který v dnešním Quebecu pracoval jako zednický mistr, a Marguerite jsou totiž společnými předky hned tří velkých kanadských hvězd – dívčího idolu Justina Biebera (30), popové zpěvačky Avril Lavigne (39) a herce Ryana Goslinga (31). Zjistili to badatelé genealogického serveru Ancestry.com.

„Na rodopisu je skvělé to, že nikdy nevíte, co objevíte,“ prohlásila expertka serveru Michelle Ercanback. „Bylo to pro nás velmi příjemné překvapení,“ dodala ke svému objevu.

Justin s Ryanem jsou podle jejích zjištění bratranci z jedenáctého kolene a s Avril pak z dvanáctého.

Kromě toho vědci odhalili, že Bieberovou vzdálenou „tetou“ je quebecká diva Céline Dion (56). Jejich společnými předky byli Jacques Vezina a Marie Boisdon, kteří se z Francie přestěhovali rovněž do Quebecu, kde před koncem 17. století zemřeli.

Ercanback v nadsázce uvedla, že si není jistá, zda je tento její objev „dostačující k prokázání existence superstargenu“.

Reklama

Další články

Načítám