Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Avril Lavigne (39) se při svém vystoupení během kanadského galavečera předávání hudebních cen musela popasovat se ženou, která protestovala proti kácení lesa. Navzdory přítomné ochrance se spoře oděná dáma na pódiu zdržela delší dobu.

Na tohle vystoupení Avril Lavigne jen tak nezapomene. Svoji show během předávání Juno Awards v Edmontonu v kanadské Albertě zahájila proslovem, který ovšem vzápětí narušila ekologická aktivistka, která se postavila přímo za zpěvačku a s úsměvem na rtech ukazovala nápisy na svém do pasu holém těle.

Avril se sice notnou chvíli snažila svou řeč dokončit i v přítomností cizí dámy, po dalších několika vteřinách jí už ovšem došla trpělivost, k blondýnce se otočila a nahlas do mikrofonu ji nevybíravými slovy, které můžeme přiložit jako "seber se a vypadni odsud", vyzvala, aby pódium opustila. Aby její tón nevyzněl příliš ostře, svá slova doplnila jemným smíchem. Až v té chvíli zakročil muž z místní ochranky a aktivistku odvedl. Zpěvačka pak dostala pochvalu od moderátora večera za to, že se k dámě chovala slušně.

Avril později během přebírání ceny fanoušků TikToku žertovala o tom, že teď už si na ni nikdo nedovolí, protože si to s každým dokáže vyřídit. A o co vlastně protestující dámě, oděné do růžových kalhot a stejně barevného šátku, šlo? V listopadu vydala vláda Ontaria nová nařízení, která mají odstranit 7 400 akrů chráněné půdy Greenbelt a na místě do roku 2025 vystavět padesát tisíc jednotek k bydlení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám