Hlavní obsah
Článek

Sám zpěvák Harry Styles (30) před časem uvedl, že byl ve výběru herců na hlavní roli ve filmu Baze Luhrmanna Elvis. Režisér jej ale nakonec vyškrtl, nyní uvedl, proč se tak rozhodl.

Podle Luhrmanna je Styles „opravdu talentovaný“, problém viděl jinde. „Na něčem bych s ním spolupracoval... Nicméně skutečný problém je, že to je Harry Styles. Je to hotová ikona,“ řekl režisér na rozhlasové stanici Nova 96.9. Dodal také, že Harry je skvělý a že o něm nemůže říct jediné špatné slovo.

Zpěvák nezastírá, že velmi toužil zahrát si Elvise Presleyho, od dětství je jeho velkým fanouškem. „Ale pokud režisér usoudil, že nejsem pro roli tou správnou osobou, je to lepší jak pro ně, tak i pro mě,“ řekl v show Howarda Sterna.

Tou správnou osobou byl dle tvůrců Austin Butler (32), jemuž nyní Luhrmann předpovídá hvězdnou kariéru srovnatelnou s dráhou Leonarda DiCapria (49). „Myslím, že Leonardo ví, co Austina čeká. Rozdíl je v tom, a to je štěstí pro Austina, že (Austin) vypadá velmi mladě, ale je mu už 30 let,“ srovnal kariéry dvou herců.

Film v českých kinech poběží od 23. 6. 2022.

Reklama

Další články

Načítám