Hlavní obsah
Článek

Tvůrci konečně zveřejnili trailer k životopisnému dramatu Baze Luhrmanna Elvis, jednomu z nejočekávanějších snímků letošního roku. A fanoušci nešetří chválou.

Do krále rock and rollu se převtělil herec Austin Butler (32) a jeho podobnost s Presleym bere dech. Nejde totiž jen o fyzickou podobu, ale také gestikulace, hlas nebo taneční kreace, jak se můžete přesvědčit ve videu níže.

Elvisova manažera Toma Parkera ztvárnil Tom Hanks (67). Právě během natáčení v Austrálii v roce 2020 se Hanks jako první celebrita vůbec nakazil covidem. Bylo to zkraje pandemie a svět tehdy ještě netušil, co všechno přijde, a tak z toho bylo docela haló.

Filmová tvorba se tak, stejně jako u řady dalších snímků, trochu protáhla. Už za několik měsíců se ale fanoušci dočkají. Premiéra je stanovena na 24. června a už teď je jasné, že budou kinosály praskat ve švech.

„Kámo, je z tebe hvězda,“ gratulují Butlerovi sledující na Twitteru. „Vypadá to fakt skvěle, nemůžu se dočkat,“ shodla se většina. „Ta podoba? Jako by Elvis ožil,“ vzdala za všechny hold další z nadšených fanynek.

„Nebudu z Austina dělat nic, udělá ze sebe superstar sám. Je v tom filmu fenomenální. Většinou výkony herců nekomentuji, ale je prostě fenomenální,“ nechal se slyšet režisér Luhrmann.

O svých hereckých schopnostech Butler ostatně přesvědčil už v tarantinovce Tenkrát v Hollywoodu, kde ztvárnil Charlese Watsona. Diváci si ho mohou pamatovat také ze seriálů Letopisy rodu Shannara nebo The Carrie Diaries, to nejlepší ale nejspíš teprve předvede.

Reklama

Další články

Načítám