Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z nejslavnějších hereček původem z Ukrajiny je americká hvězda Mila Kunis (40). Ta se nyní i s manželem Ashtonem Kutcherem (46) vůbec poprvé od vpádu ruských vojsk do její rodné země ozvala fanouškům. Promluvila o národní hrdosti a také oznámila, že s Kutcherem zřídili fond na pomoc Ukrajině, jehož cílem je vybrat třicet milionů dolarů. Sami přispějí třemi miliony dolarů.

„V roce 1983 jsem se narodila v Černovicích, do Ameriky jsem přišla v roce 1991. Vždycky jsem se považovala za Američanku. Hrdou Američanku. Miluji vše, co pro mě a mou rodinu tato země udělala. Ale v těchto dnech nemůžu být víc hrdá na to, že jsem Ukrajinka,“ uvedla herečka na zveřejněném videu. Po jejím boku sedící manžel doplnil, že nikdy nebyl víc hrdý na to, že si vzal za ženu Ukrajinku.

Rusko vedené Vladimirem Putinem 24. února brzy ráno napadlo Ukrajinu. Ta se vojenské přesile už týden statečně brání. O život přišly tisíce nevinných lidí. Události můžete sledovat online zde.

„Události, které se na Ukrajině odehrály, jsou zničující. Pro tento druh nespravedlivého útoku na lidstvo není na světě místo,“ uvedli svorně slavní herečtí manželé. Peníze, které se vyberou, zamíří na pomoc válečným uprchlíkům.

Reklama

Další články

Načítám