Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nezapomenutelné vánoční svátky mají za sebou Ashton Kutcher (46) s Milou Kunis (40), kromě jejich prvorozené dcery Wyatt je totiž poprvé prožili i s malým Dimitrim, který přišel na svět teprve před měsícem. U stromečku tak muselo být obzvlášť veselo.

Úterní den herečtí manželé využili k návštěvě známých v kalifornském Studio City nedaleko jejich domova. Novopečená dvojnásobná máma jasně demonstrovala své štěstí mikinou s nápisem Happy, ale Ashton už tak nadšeně nevypadal. Že by toho v noci kvůli synkovi moc nenaspal?

Živitel rodiny má ovšem ve své ženě tu nejlepší oporu, však o ní také prohlásil, že je tou nejlepší mámou na světě. Kutcher se totiž potřebuje soustředit na své působení v úspěšném seriálu The Ranch a zároveň jej brzy čeká i natáčení dramatu The Long Home, kde si zahraje vedle Jamese Franca či Joshe Hartnetta. Naopak Mila momentálně nemá žádné velké pracovní plány, a tak je její hlavní role maminky na plný úvazek jasná...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám