Hlavní obsah
Článek

Když hollywoodská herečka před dvěma lety očekávala svého prvního potomka, zdálo se, že musí porodit přinejmenším dvojčata. Nyní se situace opakuje a drobná postava Mily Kunis (40) v pase pořádně nabývá na objemu.

Herečka, známá z komedií Kamarád taky rád či Méďa, předloni v říjnu přivedla na svět dcerku jménem Wyatt. Mila se během těhotenství pořádně zakulatila, ale počátkem roku 2015 už na premiéře předvedla štíhlou postavu. Hollywoodský manželský pár své dceři roli jedináčka příliš dlouho nedopřál. Sotva Wyatt oslaví druhé narozeniny, dočká se sourozence.

Mila už vypadá, jako kdyby se schylovalo ke šťastné události, ale i během prvního těhotenství se její silueta proměnila už v době, kdy do termínu porodu zbývalo ještě několik měsíců. Herečka, která je momentálně k vidění v komedii Matky na tahu, už jednou dokázala, že pro ni není problém vrátit se k původní velikosti oblečení.

Komplikovanější to ovšem bude mít Ashton Kutcher (46), jehož pas se začal rozšiřovat, stejně jako jeho rodina. Téměř dvoumetrový fešák se vždy mohl pochlubit vysportovaným tělem, ale teď se jeho břišní partie začaly měnit. Že by Ashton začal fotrovatět?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám