Hlavní obsah
Článek

Krásná modelka Ashley Graham (36) přivedla letos na svět svého prvního syna a jelikož je hlasitou členkou plus size komunity modelek, ráda dodává sebevědomí ženám s většími mírami.

Modelka tak často opěvuje své tělo a ukazuje jej odhalené i s chybičkami, které na sobě vidí a ví, že je ostatní ženy také řeší. Přesně proto, aby se necítily méněcenné jen proto, že nejsou dokonalé jak modelky z časopisů.

Se svým sedmiměsíčním synem Isaacem se nafotila pro časopis Elle v rouše Evině. Na snímku leží na boku a vedle ní je její maličký syn. Fotku podle popisku modelky na Instagramu nafotil sám její manžel Justin Ervin, se kterým tráví celou karanténu v její rodné Nebrasce.

K focení samozřejmě následoval i rozhovor, který měl dodat sebevědomí hlavně ženám po porodu, které jsou podle Ashley na sociálních sítích šikanovány nejen za nedokonalý vzhled, ale i špatná rodičovská rozhodnutí.

Rozhovor s ní vedla herečka Kristen Bell, která má sama doma dvě děti. „Ponižování maminek na sociálních sítích se už vymklo kontrole, když se na něco ptáme, klidně nám raďte a odpovídejte, ale v ostatních případech není třeba vytahovat rozumy a poučovat, nechte maminky, ať si na to přijdou samy,“ prohlásila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám