Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S manželem Justinem Ervinem se těší na prvního potomka, a cestu k jeho narození pečlivě dokumentují. Byl to právě její muž, který Ashley Graham (36) nafotil nahou ve vysokém stupni těhotenství. Se snímky se modelka postupně dělí i s fanoušky.

Ashley čeká chlapečka, jak oznámila už před nějakou dobou, a vzkazy, které k fotkám přikládá, tak adresuje přímo. V tom poslední se vyznává z toho, jak se na dítě těší. Porodí ho po víc jak devíti letech od svatby.

„Sama vedle sebe a natěšená se s tebou potkat,“ napsala Ashley k této fotce

Ervin na Vánoce sdílel tento snímek s popiskem, že jsou s manželkou v očekávání narození krále

Graham patří k nejvlivnějším modelkám současnosti, jen na Instagramu její život sleduje přes deset milionů lidí. „V poslední době mám hodně co slavit a spousta z toho je díky vám. Jak se moje kariéra vyvíjela a rostla, vždycky jsem se mohla spolehnout na vaši podporu a lásku. Nemůžu se dočkat toho, kam nás tahle cesta dovede,“ děkovala modelka fanouškům.

Má také svůj podcast, o množství modelingových aktivit ani nemluvě. Jen v lednu oznámila spolupráci se značkou Pronovias, s níž vytvořila řadu svatebních šatů, má také vlastní kolekci plavek a před pár dny šla do prodeje kolekce rtěnek, kterou vytvořila se značkou Revlon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám