Hlavní obsah
Článek

Dcera hvězdy seriálu Pobřežní hlídka Davida Hasselhoffa (71) Hayley (25) se díky svým plnějším křivkám dokázala prosadit i na poli plus size modelingu.

Hayley se za svá kila navíc nestydí a hrdě předvádí módu pro plnoštíhlé dámy. Dostala se tak do společnosti slavnější krásky Ashley Graham (36) a dalších žen, které z baculatější postavy udělaly svou největší přednost a zdroj velmi tučného výdělku.

A protože žen s kyprými tvary je čím dál více, myslí si Hayley, že by plus size modelky měly dostávat mnohem větší prostor.

Za více XXL modelek dokonce neváhala protestovat přímo v Londýně, kde se konal tradiční fashion week. Protest to byl velmi šťavnatý a na své si přišli především muži, kteří si potrpí na holky krev a mlíko, jež takzvaně "mají za co chytit".

Dcera seriálového Mitche Buchannona stála uprostřed oplácaných ženštin v plavkách a hlasitě hájila plné křivky. Mezi protestujícími byly i dámy s pořádnou celulitidou a macatými stehny, které jsou protipólem pohublých modelek a chodících koster.

O baculkách na mole je přitom čím dál tím více slyšet a ty nejznámější z nich vydělávají milióny dolarů. Již zmíněná Ashley Graham se loni dostala mezi deset nejlépe vydělávajících modelek světa a přišla si v přepočtu na 120 miliónů korun. Po takovém výdělku ovšem touží i jiné tučné krasotinky, tak proč si nezaprotestovat?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám