Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na molu a v kampaních už baculka Ashley Graham (36) není žádnou kuriozitou. Letos se dokonce probojovala mezi desítku nejlépe placených modelek.

Když magazín Forbes sečetl příjmy žen, pro něž je jejich krása zdrojem příjmu, Ashley skončila desátá. Pozici v žebříčku, jemuž vévodila Kendall Jenner (28), obsadila díky ziskům, které v uplynulých dvanácti měsících dosáhly 5,5 miliónu amerických dolarů, což odpovídá téměř 120 miliónům českých korun.

O Ashley se dokonce spekulovalo jako o zpestření letošní Victoria´s Fashion Show. V čínské Šanghaji se ale nakonec neobjevila. Pro značku, jejíž andílci mají blíže spíše k podváze než nadváze, by to byl revoluční krok.

Nejslavnější plus-size modelka ale jinak nemá o nabídky nouzi. XXL sexsymbol pózuje pro pánské magazíny a předvádí spodní prádlo. V americkém Las Vegas modelka ukázala podprsenku z vlastní kolekce, aniž se musela svlékat. Její horní partie totiž halil jen transparentní top. Kyprých křivek se Ashley rozhodně nehodlá zbavit. Bez nich by totiž popřela své životní postoje, podle nichž ženská krása nesouvisí s hmotností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám